Referenser

“Annika är en otroligt sprudlande person som har mycket att ge. Som mentor är hon smart och duktig på att lyssna till varje individs behov.”

Filippa Wahlgren,
Civilingenjör Industriell Ekonomi med Technology Management

“Annika var min chef i två år. Som chef under dessa två år ändrade sig aldrig Annika som person utan hade kvar alla goda egenskaper som Annika har. Annika tycker gott om alla och litar på att du gör ditt bästa för att uppnå uppsatta mål och är inte rädd för att säga ifrån om man missköter förtroendet. Frihet under ansvar är viktigt för Annika och även att trivas och ha roligt både på jobbet och på fritiden. Annikas dörr stod alltid öppen om man ville prata eller att ventilera ett problem, fantastisk som bollplank. Annika har en förmåga att förklara företagsstrategi på ett sätt som gör det möjligt för alla att förstå vad som är viktigt och hur den enskilde kan bidra till att företaget ska komma vidare. Annika har även lätt för att se människors starka och svaga sidor, de starka sidorna försöker Annika alltid förbättra så att man får en bra självkänsla som gör det möjligt att även jobba med sina svaga sidor. Detta har jag aldrig sett någon annan chef göra. Annika uppmuntrade även den lilla gruppen till företagsaktiviteter utanför företaget om det stärkte gruppdynamiken. Därför vill jag ge Annika min allra högsta rekommendation”

Anders Andersson,
Laboratory Engineer
Tetra Pak

“Under de senaste två åren har Annika Sahlström varit min mentor. Dessa två år var för undertecknad fyllda med självförtroende inför arbetslivet men även oro och ångest för vad som skulle komma. Annika Sahlström kunde ingjuta mod men även ta ner mig på jorden, en kombination som fick mig att växa. Anledning till mitt val av Annika Sahlström som mentor grundade sig i hennes väldigt positiva utstrålning och hennes stil av "raka rör", hörnstenar i hennes sätt att vara och i hennes mentorskap. Annika Sahlströms ärliga sätt att berätta om aktuella managementfrågor som hon handskades med som hög chef på och om hennes tidigare erfarenheter som projektledare gav mig som adept nyttig insikt i hanteringen av chefer, medarbetare och kollegor. Vad Annika Sahlström även lärde mig var vikten av tydliga mål, att vara tydlig mot sig själv och andra med vart man vill komma. Vår relation som adept och mentor har gett min insikt i såväl stora och små frågor, från management och ledarskap till familj och vardagsliv. Annika Sahlström var ett viktigt stöd under mina studier och kommer att fortsätta vara det när jag nu går in yrkeslivet. ”

Viktor Svanström,
Master i Technology Management
Lunds Universitet

“When reporting to Annika, I have experienced her as a great manager and a strong leader. To have had her as manager has been a beneficial start in my career as I have gained advantage of Annika's ability to coach in project management, leadership and change management. Annika is a role model that walks the talk and shows by example how to manage and lead changes within an organisation, something which she has a proven history record of. I have also enjoyed working with Annika due to her interpersonal competences as she is a great listener, always look for the best in her employees as well as know true meaning of the empowerment.”

Meriem Manouchi,
Project Manager Special Projects
Cloetta

“Jag har tyckt mycket om Annikas lugna röst och hur hon lägger upp sina genomgångar. Det är väl avvägt mellan instruktioner och pausar så man hinner stilla sitt eget sinne, gå ner i varv och fokusera på här och nu. Det är bra övningar som man kan använda på egen hand. Vi har även fått inspelningar att lyssna vidare på. I våra genomgångar efteråt ställer Annika bra frågor så man får reflektera över vad som faktiskt hänt hos en själv och hur vi ska tänka framåt när vardagen stressar på.”

Anne Richardsson, Feb 2019

“Annika är en naturbegåvning inom mindfulness. Jag är mycket imponerad över hennes struktur och målmedvetenhet. Hon är tydlig med syfte och guidar varsamt igenom övningarna. Hennes mjuka och behagliga röst hjälper till att stänga ute andra tankar och skänker ett behagligt lugn. Jag känner mig lyckligt lottad som fått ta del av flera övningar med henne!”

Cecilia Lindwall, Feb 2020

“Annika fångade upp mig i en stressig period i mitt liv där jag kände att jag bara sprang. Jag gjorde massor men hann ingenting, levde inte. När jag tidigare nosat på mindfulness och meditation hade det känts alldeles för svårt och inte som något jag skulle klara. Min hjärna kunde aldrig sakta ner. Men med Annika var det annorlunda. Hon vägledde mig bestämt och varmt, trots min frustration över att hjärnan inte ville sakta ner, genom övningar och lyckades bygga upp ett hopp och en tillit till att det faktiskt skulle gå att landa. Precis vad jag behövde. Redan efter några gånger märkte jag hur jag började längta till våra sessions. Jag kände hur skönt det var att få uppleva stillhet och lugn i mig. Jag har fått en djupare ro i att jag är med i livet, istället för att det springer förbi mig. Jag vet att jag har mycket kvar att lära mig, men med Annika som coach vet jag att jag kommer klara det! Tack Annika!”

Emilia, Feb 2020

 

 
Joomla Templates by Joomlashack